Blogi

  seksi joensuu seksi video ilmainen

  Ja vaikka välillä tuntuisi siltä, että toinen ärsyttä tosi paljon, niin täytyy muistaa että yksin on vielä paljon ikävämpä! Äitimme kertoi, että ennen kuolemaansa Julia oli kuullut Jumalan änen joka sanoi, eträ hän kuolee nuorena. Tuomelahan aloitti koko Kanerva skandaalin. Kävimme kaikki yhdessä ulkona syömässä muutamia kertoja, mutta kadotin vahingossa tämän miehen käyntikortin, eikä Juliallekaan jänyt mitän muita tietoja toisesta israelilaisesta ystävästän, kuin etunimi. Hän oli hyvin innoissaan lähdössä Hawaijille minun ja Juhan kanssa yhdessä. Nyt menee viela jonkin aikaa, etta saan matkakuvamme kotisivuillemme, niita on otettu satoja, joten pakko karsia jostain. Keikkakuvat tulossa Eyes Wide Shut juhlista alkuviikosta sivuillemme kuvagalleriaan. Iltasanomat uutisoi näyttävästi otsikon, joka kertoi siitä että Facebookissa on ehdoteltu Escort-seuraa useillekin suomalaisille julkkisnaisille. We have a lot of people from around the world who check our pages, so I think it's much better to write in english as I already have the other blog in finnish.

  Thai massage with happy end huora kuopio

  Sen jalkeen kaikkein tarkeinta on rakkaus. I'm taking a nap now for a while, then I'll have a chicken salad in News Cafe and if I have energy I'll go to SET club. I stayed in Milano for couple of days after beautiful Como Lake and arrived back to Helsinki, Finland yesterday where we have a house really close to the sea. Julia on siellä putkeen 3-kuukautta, Minna tulee sinne pariksi viikoksi, itse aion siellä päsäntöisesti toukokuun loppuun, mutta aion tulla välissä hoitamaan asioitani Suomeen. Lähdimme Seiskan toimittajan kanssa Auroraan, jonne minua ei kuitenkaan otettu sisälle korkeiden alkoholiprosenttieni takia. Juha katosi pois ja minä kävelin yksin kotiin, jolloin matkalla tapasin jonkun pikkujouluporukan jonka kanssa vietin loppuillan keskustassa. Muistakaa vain kelata kuvagalleriaa alaspäin, niin löydätte hienoja kuvia meistä! Between me and my family members it will never happen.

  seksi joensuu seksi video ilmainen

  Tuomme varmasti iloa ja jannitysta pimeisiin talvi iltoihin Suomessa! Eräs tuntemamme latvialainen tyttö pahoinpiteli Julian erittäin pahasti erässä helsinkiläisessä yökerhossa! Halloween yksityiskeikka - Pyhäinpäivä, haudoille viedän kukkia ja kynttilöitä - pub Pieni Karhu Lahti (ainoa marraskuulle myyty keikka, joten nyt ehtii vielä tilata hyvin marraskuulle keikkoja! Kohta lahdemme tutustumaan opezin iltaan ja otamme tanaan rennosti. Keikkaa oli myös Klaukkalassa sekä Artjärvellä, joissa esiinnyin molemmassa sekä Katariinan, että upean moskovalaisen mallin, Lora Surkovan kanssa. Tanaan esitan ensimmaista kertaa uuden englanninkielisen biisini *Some Day" Radio Edit version jota ei ole laitettu viela nettiin, eika kukaan ole viela kuullut sita!


  Äitini sanoi tänän hyvin minulle: Minussa asuu ainakin osittain Pyhä Henki ja ei uskovat Ihmiset, tai sanotaan että itse Saatana vastustaa sitä. Han veti nyrkilla minua turpaan ainakin 15 kertaa. Background singers, everything is perfect! Hän sanoi, että hänellä oli aina donne sposate in cerca di amanti bs as annuario incontro canaglia "orolig" olo Arton kanssa, minä koen ihan samalla tavalla! Seiskan blogiani kannattaa seurata, sillä keskityn siellä eri asioihin kuin tällä päiväkirjassani. Se ei tarkoita että omat sivuni olisi kaadettu, vaan ainoastaan sitä että tein teistä ilmoituksen, että harrastatte kunnianloukkausta ja vihamielisiä puheita, sekä herjausta ja naurettavaa hyökkäystä yhtä ihmistä vastaan. Kannatan elämässä aina vaan anteeksi antoa, vaikka se tehtäisiin kuinka monta kertaa, anteeksi pitä silti antaa. Aikamme alusta, elämäni loppuun, viimeiseen henkäykseen, ylistän sinua, rakas ystäväni." Eilen olimme Julian kanssa Telvis-gaalassa, jossa olikin melkein koko Suomi paikalla! Tony oli minulle todella reilu kaveri, isokokoinen nallemainen mies jollaisista pidän. Hänen matkalaukkunsa, jossa oli lähes koko matkan vaate-ja kenkävarasto, katosi heti matkan alussa! Suosin itse pitkä tukkaa naisella. Tekisin ihan vain heidän vuokseen! Viela tassa tilanteessa kun Julia menehtyi! Saimme Julian kanssa aivan ihanan rusketuksen Miamissa ja nautimme pitkistä, valkoisista hiekkarannoista. Tervetuloa kaikki katsomaan showtamme ja ostamaan hemaisevia tyttökalentereita! Käytännön elämän yrittäjän taidot ja bisneksessä menestyminen on tosin eri asia, kuin koulu tä ei olla Suomessa vielä kunnolla ymmärretty, koulutus on ihan liian yliarvostettu asia tässä maassa edelleen. Taytyy katsoa, jos ehdin lentaa Miamista sinne, mutta ainakin Julia menee sinne jokatapauksessa edustamaan Scandinavian Dolls-tanssiryhmaamme! Aaa mun niskaan vaikka millä mitalla. En muista milloin olisi viimeksi syyskuussa ollut näin lämmintä. I just dont understand. Olen lukemassa tosi jännä Colin Martellin Bestselleriä englanniksi "Wellcome to hell." Se kertoo syyttömästi Bangkok Hilton pahamaineiseen vankilaan tuomitusta miehestä. Hän ehti kirjoittaa näille sivuille vielä viimeisimmän kirjoituksensa, noin 4 vuorokautta ennen poismenoaan. Seiska tekee todennakoisesti myos matkajutun USA:n reissustamme. Muoti on taalla tosi makeeta, ihan mielettomia kauppoja ja tyyleja! Keskittyen urheiluun tai tietotekniikkaan.